Personal trainer Bakel

Als personal trainer help ik, Tijn van Rijbroek, mensen uit regio Bakel met het bereiken van hun fitness doelen. Het moderne leven is druk en stressvol, met de nodige consequenties voor de gezondheid als gevolg. Door personal training in een rustige omgeving aan te bieden begeleid ik mensen op een prettige manier naar een gezonde(re) levensstijl.

Persoonlijke begeleiding kan zowel 1 op 1 gegeven worden, als samen met je partner of vriend(in). Of je nu jong of oud bent, ervaren of onervaren, als personal trainer ben ik er voor iedereen. Met een sport- en voedingsschema dat is aangepast op je doelen en ervaren help ik je jouw postuur, kracht, conditie, coördinatie, balans en flexibiliteit te verbeteren.

IMG_20190627_232123_139-min

Meer weten? Vraag dan een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek aan.

FB_IMG_1561964045432-min

Wat je van mij als personal trainer kunt verwachten

 • Persoonlijke aandacht én professionele begeleiding.
 • Een op maat gemaakt trainingsschema.
 • Een informele trainingssfeer, want plezier hebben is net zo belangrijk.
 • Fitness op basis van het Optimum Performance Training model van NASM.
 • Sporten op mooie locaties, met alle voorzieningen die je je maar kunt wensen.
 • Je gezondheidsdoelen behalen!

Resultaat met personal training

Sommige mensen werken zich helemaal in de ronde in de sportschool, maar behalen nog steeds geen resultaat. Om resultaat te behalen is enige kennis over sport en voeding vereist. Andere mensen willen wel, maar missen de motivatie om te sporten. Een personal trainer biedt bij dergelijke situaties uitkomst.

Door je persoonlijk te begeleiden met een sportschema en goede voeding help ik je op weg. Tijdens de trainingen adviseer ik over zaken als een juiste uitvoering en houding. Ook geef ik je het zetje in de rug als de motivatie je wat in de steek laat.

Hulp bij goede voeding

Bewegen is belangrijk, maar met bewegen alleen kom je er niet. Goede voeding is net zo belangrijk voor je resultaat. Gezond eten en fitness gaan dus hand in hand. Ik help je aanpassingen te maken aan je voedingspatroon die je op lange termijn vol kunt houden.

Bij Bravofit krijg je begeleiding van een International NASM certified Personal Trainer.

Je doelen bereiken met een personal trainer

Wat is een doel dat jij zou willen bereiken? Voor een effectieve training is het goed om vooraf gezamenlijk doelen te stellen. Voorbeelden van doelen zijn:

 • Een lager vetpercentage behalen
 • Jezelf fitter voelen zodat je buiten kan spelen met jouw zoon of dochter
 • Trainen voor een sportevent (Alpe d'HuZes)
 • Na jarenlang weer de stok achter de deur nodig hebben
 • Na jaren inspiratieloos getraind te hebben in een sportschool tot nieuwe inzichten komen
 • Of misschien zelfs wel de beste versie zijn van jezelf

Persoonlijke begeleiding bij het sporten

Sinds maart 2019 is mijn bedrijf Bravofit in de lucht! Van jongs af aan haal ik al voldoening uit sporten en begeleiden van sporters. Tijdens mijn opleiding Sport en Bewegen zag ik tijdens stages wat personal training voor iemand kan betekenen. Want het draait niet alleen om het sporten, ook draait het om persoonlijke aandacht en een stok achter de deur om je gezonde voornemens door te zetten.

Na het succesvol afronden van mijn opleiding Sport en Bewegen ben ik vol enthousiasme gestart met de opleiding NASM Personal Training. Deze opleiding wordt internationaal erkend en is de gouden standaard onder de Personal Training opleidingen. Door dit lesprogramma ben ik op de hoogte van verschillende trainingsvormen, voeding en gedragsverandering.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Graag vertel ik je meer over mijn dienstverlening als personal trainer. Woon je in Bakel of omgeving en wil je meer weten? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis intakegesprek aan, of neem contact op. Je kunt me bereiken via 0492 870 054, per e-mail of het contactformulier op de website.

shutterstock_699244396