Personal trainer Deurne

Mijn naam is Tijn van Rijbroek en als personal trainer help in mensen in Deurne en omstreken met hun fitness. Het hedendaagse drukke leven kan zijn tol gaan eisen op het gebied van gezondheid. Bij personal training krijg je persoonlijke aandacht van je eigen trainer, om zo samen aan je persoonlijke doelen te werken.

Dat kan gaan om individuele begeleiding, of small group training samen met een partner of vriend(in). Spiermassa aankomen of juist afvallen, ervaring of geen ervaring, jong of oud, als personal trainer help ik mensen in alle soorten en maten. Dat doe ik door middel van een sport- en voedingsschema op maat, gebaseerd op jouw postuur, kracht, conditie en nog veel meer.

IMG_20190627_232123_139-min

Benieuwd? Vraag dan gratis en vrijblijvend een intakegesprek aan!

FB_IMG_1561964045432-min

Wat ik als personal trainer nabij Deurne aanbied

  • Professionele, persoonlijke begeleiding
  • Trainings- en voedingsschema, op maat voor jou gemaakt
  • Sporten in een informele sfeer
  • Personal training voor mensen in regio Deurne, Helmond en Bakel
  • Fitness op basis van het Optimum Performance Training Model van NASM
  • Alle voorzieningen die je maar kunt wensen tijdens het trainen
  • Alle noodzakelijke hulp voor het behalen van je sportieve doelen

Een personal trainer zorgt voor resultaat

Veel mensen weten niet goed hoe ze effectief moeten trainen om hun doelen te bereiken. Ook hebben ze onvoldoende kennis over juiste voeding. In wezen wordt er maar wat gedaan. Dankzij gerichte begeleiding van een personal trainer weet jij zeker dat je wel de goede richting inslaat. Dankzij advies over verschillende oefeningen, de uitvoering daarvan en soms een steuntje in de rug zorg ik dat jij resultaat weet te behalen.

Personal training in regio Deurne

Bravofit bestaat sinds maart 2019. Al sinds ik klein was ben ik bezig met sporten en bewegen. Daaruit is mijn passie ontstaan om mensen met hun fitness te begeleiden. Hiervoor heb ik de opleiding Sport en Bewegen gevolgd, samen met de opleiding NASM personal Training. Deze opleiding wordt internationaal erkend en wordt gezien als de gouden standaard als het op personal training aankomt. Ik help mensen met afvallen en hun andere doelen in Deurne en andere plaatsen in de regio.

Vraag een gratis intake gesprek aan

Ben je benieuwd wat ik als personal trainer nabij Deurne voor jou kan betekenen? Ik vertel je daar graag meer over in een intake gesprek, dat volledig vrijblijvend en kosteloos is.

Neem voor meer informatie telefonisch contact op via 0492 870 054, per e-mail of via het online contactformulier.

shutterstock_699244396