Personal trainer Helmond

Ben jij iemand die het beste presteert onder begeleiding en motivatie van buitenaf? Als je het zelf maar moeilijk vindt om alleen te trainen en niet goed weet wat je het beste kunt doen in de sportschool, dan kan personal training jouw oplossing zijn. Onder professionele begeleiding van een trainer in Helmond ga jij nu eens echt je sportdoelen bereiken én doorzetten. Voor personal training in Helmond kun je terecht bij Bravofit. Ik, Tijn van Rijbroek, ben graag jouw personal trainer in Helmond die jou helpt door te zetten. Wanneer zullen we beginnen?

Met een trainer in Helmond sporten

Als jij graag met een plan wilt trainen, dan help ik je daar graag bij als jouw persoonlijke trainer in Helmond. Wie resultaatgericht wil trainen en doelen wil bereiken, moet doelen stellen en hier een plan op baseren. Ik ga dat voor jou doen, zodat jij je enkel hoeft te focussen op lekker trainen. Dat is het grote voordeel van trainen met mij als jouw personal trainer in Helmond. Ik maak een persoonlijk plan voor jou, zodat jij de juiste handvatten aangereikt krijgt om een gezonde(re) lifestyle te creëren.

Over mij

Ik ben Tijn van Rijbroek, personal trainer bij Bravofit. Als gecertificeerd trainer in Helmond coach en train ik graag mensen die meer willen bereiken op het gebied van een gezonde lifestyle/voeding en training. Ik leg mijn cliënten graag uit wat ze doen en vooral waarom we die oefeningen doen. Ik ben er namelijk van overtuigt dat als je begrijpt wat je doet en waarom je dat doet, dat dit je helpt bij het uitvoeren en volhouden van je plan. Als jouw doelen daarnaast haalbaar en efficiënt zijn, blijf je gemotiveerd en gaan we een verschil maken.

Waarom zou je mij kiezen als jouw personal trainer in Helmond?

  • Continu persoonlijke aandacht en professionele begeleiding
  • Een trainingsschema op maat met realistische doelen
  • Trainen in een informele sfeer met funfactor
  • Hoe langer je bij mij sport, hoe goedkoper het wordt
  • We trainen volgens het Optimum Performance Training model van NASM
  • Resultaten houden we bij in een (eigen) app
  • Je traint op mooie (buiten)locaties met alle voorzieningen
  • Doelen behaal je écht met Bravofit

Jouw resultaat is wat telt!

Of het je nu gaat om kilo’s kwijtraken, sterker worden, een beregoede conditie opbouwen of groeien in spiermassa; ik coach jou. Jouw resultaat is wat telt, dus we gaan samen realistische doelen opstellen en hier stapsgewijs naartoe werken. Dit doen we uiteraard op jouw tempo, maar ik zal je altijd (op een prettige wijze) blijven pushen om door te gaan. Dat is mijn meerwaarde als jouw personal trainer, ik help jou om nu eens écht resultaat te boeken! En dat doe ik door een plan op maat voor je te maken, je elke training weer frisse energie te geven en je te motiveren.

Hoe fit wil jij worden?

Wil jij het liefst voorgoed een bewustere lifestyle voor jezelf creëren? Als dit besluit niet slechts een tijdelijke wens is, dan kun je zeer voordelig (met 30% korting) een lidmaatschap afsluiten voor minimaal 24 weken personal training in Helmond. Begin je liever met een kortere periode om te kijken of sporten met een eigen trainer in Helmond wel echt wat voor jou is, dan kun je al instappen met een lidmaatschap van 12 weken. Bekijk alle prijzen per lidmaatschap op de website.

Twee voor de prijs van één

Lijkt personal training jou de perfecte manier voor jou om je doelen nu eens te gaan behalen, maar weet je dat dit ook geldt voor een vriend of vriendin? Kom dan met z’n tweeën personal training bij mij volgen voor de prijs van één. Samen trainen kan bij mij voordelig, want we delen gewoon de kosten door twee! Interesse? Vraag gerust naar personal training volgen met z’n tweeën.

Wanneer beginnen we?

Dus heb jij iemand nodig die je over de streep helpt om gemotiveerd te gaan sporten? Dan sta ik graag voor jou klaar. Als je benieuwd bent of ik je kan helpen het verschil te maken, dan stel ik voor om gewoon eens samen te gaan trainen. Bevalt dit? Dan gaan we zo snel mogelijk beginnen met jouw persoonlijke trainingsschema. Met Bravofit stimuleer ik graag mensen zoals jij om een langdurige en houdbare verbetering van je levensstijl te realiseren. Hopelijk tot snel!

Voor het maken van een sportafspraak en korte intake kun je mij bellen of appen op telefoonnummer (+31) 6 41 1292 15 of mailen naar info@bravofit.nl.