Uw trainers

We leven in een drukke en stressvolle tijd en voor vele van ons heeft dit consequenties voor de gezondheid en vitaliteit.
Ik, Tijn van Rijbroek, bied in Helmond en Bakel de dienst als personal trainer en voedingscoach aan in een rustige omgeving, waar jij jouw doelen kan bereiken via een  realistische aanpak en op een aangename manier. Een manier die toepasbaar is op iedereen zijn dagelijkse leven en ook vol te houden is!
De specifieke methodes die ik gebruik zijn anders dan anderen en gemaakt met één doel voor ogen: mensen coachen naar een niveau van gezondheid en vitaliteit die je in geen jaren meer hebt ervaren en misschien wel nooit. Kortom fysiek en mentaal de beste versie van jezelf zijn.
Met uitgebreide assessments op verschillende gebieden van gezondheid ontwikkel ik samen met jou een persoonlijk plan speciaal gericht op jouw doelen en wensen. Samen met mij en zelfstandig ga je aan de slag met het uitvoeren van jouw actieplan en krijg je de coaching die bij jou past.
Bij mij is een doelstelling the key to succes! Deze doelstellingen zijn specifiek , meetbaar , acceptabel, realistisch en dit binnen een bepaald tijdsbestek.
Je komt tenslotte om resultaat te behalen !