Tijn van Rijbroek

We leven in een drukke en stressvolle tijd en voor vele van ons heeft dit consequenties voor de gezondheid en vitaliteit.
Ik, Tijn van Rijbroek, bied in Helmond en Bakel de dienst als personal trainer en voedingscoach aan in een rustige omgeving, waar jij jouw doelen kan bereiken via een  realistische aanpak en op een aangename manier. Een manier die toepasbaar is op iedereen zijn dagelijkse leven en ook vol te houden is!
De specifieke methodes die ik gebruik zijn anders dan anderen en gemaakt met één doel voor ogen: mensen coachen naar een niveau van gezondheid en vitaliteit die je in geen jaren meer hebt ervaren en misschien wel nooit. Kortom fysiek en mentaal de beste versie van jezelf zijn.
Met uitgebreide assessments op verschillende gebieden van gezondheid ontwikkel ik samen met jou een persoonlijk plan speciaal gericht op jouw doelen en wensen. Samen met mij en zelfstandig ga je aan de slag met het uitvoeren van jouw actieplan en krijg je de coaching die bij jou past.
Bij mij is een doelstelling the key to succes! Deze doelstellingen zijn specifiek , meetbaar , acceptabel, realistisch en dit binnen een bepaald tijdsbestek.

Je komt tenslotte om resultaat te behalen !

Contactgegevens:
Info@bravofit.nl
0641129215

Jesse Berkvens

Mijn passie voor sport is op jonge leeftijd begonnen met tennis en voetbal. Uiteindelijk is deze passie doorgegroeid naar fitness, waar ik door middel van functioneel trainen en gezonde voeding mijn sportprestaties heb kunnen laten ontwikkelen. Daarnaast vind ik het heerlijk om mensen te motiveren, te inspireren en te begeleiden. Mensen te helpen aan een gezondere en actievere leefstijl met daarbij het voorkomen en verminderen van mogelijke lichamelijke klachten. Mijn doel als trainer is zo veilig en efficiënt mogelijk de geplande doelstellingen te bereiken en samen het plezier in sport en bewegen te vinden!

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Meld je dan aan voor een personal training traject en ga samen met mij de uitdaging aan!

Contactgegevens:
Info@bravofit.nl
0641129215