Tijn van Rijbroek

We leven in een drukke en stressvolle tijd en voor vele van ons heeft dit consequenties voor de gezondheid en vitaliteit.
Ik, Tijn van Rijbroek, bied in Helmond en Bakel de dienst als personal trainer en voedingscoach aan in een rustige omgeving, waar jij jouw doelen kan bereiken via een  realistische aanpak en op een aangename manier. Een manier die toepasbaar is op iedereen zijn dagelijkse leven en ook vol te houden is!
De specifieke methodes die ik gebruik zijn anders dan anderen en gemaakt met één doel voor ogen: mensen coachen naar een niveau van gezondheid en vitaliteit die je in geen jaren meer hebt ervaren en misschien wel nooit. Kortom fysiek en mentaal de beste versie van jezelf zijn.
Met uitgebreide assessments op verschillende gebieden van gezondheid ontwikkel ik samen met jou een persoonlijk plan speciaal gericht op jouw doelen en wensen. Samen met mij en zelfstandig ga je aan de slag met het uitvoeren van jouw actieplan en krijg je de coaching die bij jou past.
Bij mij is een doelstelling the key to succes! Deze doelstellingen zijn specifiek , meetbaar , acceptabel, realistisch en dit binnen een bepaald tijdsbestek.
Je komt tenslotte om resultaat te behalen !

Contactgegevens:
Info@bravofit.nl
0641129215

Myrthe van de Laar

Door mijn ervaring als professioneel voetbalspeelster weet ik hoe belangrijk het is om een lichaam goed te onderhouden en om te streven naar een fysieke topstaat.

Een zomershape ten opzichte van een competitie shape is voor veel mensen bekend, in de zomer komen we door het genieten wat ‘ bourgondische’ kilo’s aan en naderhand met een strikter voedingsplan wat goed te combineren valt met genieten in combinatie met gedisciplineerd sporten gaan de kilo’s er weer vanaf.Dit traject is niet altijd makkelijk maar wel onwijs leerzaam en motiverend om door te zetten, tijdens mijn hbo sportkunde ben ik gespecialiseerd in kracht en conditie training waardoor ik elk individu netjes kan begeleiden naar zijn of haar doel op een plezierige wijze.

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Meld je dan aan voor een personal training traject en ga samen met mij de uitdaging aan!

Contactgegevens:
Myrthe@bravofit.nl
0641129215

Damian van Pinxteren

De samenwerking tussen lichaam en geest speelt bij mij in het dagelijks leven een grote rol, als marinier moet ik zowel fysiek als mentaal in topstaat zijn. Doordat ik zelf bij Tijn ben begonnen om het uiterste uit mijn beide gestelheden te halen ben ik geschrokt geraakt wat dit aan mijn uiterlijk heeft doen veranderen. Na een lange tijd met Tijn te hebben gesproken ben ik gestart als trainer bij Bravofit. Na het afronden van enkele diploma’s werk ik zelfstandig en ben ik op dit moment nog druk met het behalen van diverse specialisaties .

Mijn enthousiasme om iedereen naar zijn of haar beste gesteldheid te brengen is onwijs groot, hoe graag ga jij samen met mij aan de slag?

Ik werk op de locaties Helmond en Bakel en geef ook graag trainingen in de buitenlucht met alle materialen die er nodig zijn.

Contactgegevens:
Info@bravofit.nl
0641129215