Personaltraining

Waarom personal training?

Al een tijd hard aan het trainen en diëten, maar nog niet het lichaam dat je echt wilt? Kom je in jouw sport niet verder dan je huidige niveau? Blijft die vervelende blessure steeds weer opspelen? Heb je het idee dat je met een andere aanpak je doelen beter kunt bereiken, maar weet je niet hoe het anders kan? Met mijn deskundigheid op het gebied van personal training, voeding en lifestyle is Bravofit jouw coach voor het behalen van jouw doelstellingen.

Wat voor de één werkt, werkt niet per definitie voor de ander. Resultaten worden vooral behaald met een persoonlijk en doelgericht trainings- en voedingsschema. Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden of een ander fitnessdoel wilt bereiken.

Het is mijn overtuiging dat als je begrijpt wat je doet en waarom je dat doet, dat dat je helpt bij het uitvoeren en volhouden van je plan.

Met minder ervaren sporters start ik altijd met persoonlijke een-op-een begeleiding voor het aanleren van goede basistechnieken.

Jouw persoonlijke plan start met een gedegen intake, waarbij we gebruikmaken van allerlei metingen. We bespreken je huidige situatie en je doelen, maar ook eventuele beperkingen of blessures. Vervolgens maken wij jouw persoonlijke trainingsschema en/of voedingsplan, dat we samen doornemen.

WhatsApp Image 2021-09-29 at 13.24.30

Wat mag je verwachten?

  • Persoonlijke aandacht én professionele begeleiding.
  • Een trainingsschema op maat.
  • Een informele trainingssfeer, de funfactor is ook belangrijk!
  • Er wordt gewerkt volgens het Optimum Performance Training model van NASM
  • Trainen op mooie locaties met alle voorzieningen!
  • Jouw eigen personaltrainingstraject volgen met de Bravofit app van Virtuagym
  • Doelen behaal je met Bravofit!